2022-08-06
我哋一行四人Book好位,但因為嗰日泊車問題遲咗10分鐘。未坐低個哥哥已經話「你哋都係要三點走㗎喎! 」,我哋都係諗住坐半個鐘,冇諗過要去坐足你一個鐘,態度勁差,好似去咗茶餐廳咁。我朋友諗住先叫一件蛋糕,然後再睇吓飲乜。個哥哥即刻指住個餐牌話「每人都要嗌一杯嘢飲㗎喎,寫住㗎!」。你杯杯野都70 80蚊,比少小時間睇下先都得掛,叫遲一陣唔使西面吖!好似犯法咁!隔離group人嚟多咗一個人,明明室內有位,都唔俾人坐,要人坐出面。30幾度呀,軍訓咩!埋單一個人大約$150 ,加多幾十蚊已經可以去到半島hightea,重點係全程感覺十分差,坐得好唔舒服。食物飲品質素極度普通,服務態度差。裝修特別咩?周圍都有。要大自然,買杯咖啡上山飲都無咁嬲!特別嘅Cafe多的是,無需要為咗打個卡,影張相,去呢度,仲要比蚊咬到七彩!支持小店,但唔會支持,一間質素差但自己搞到以為自己好罕有嘅小店。