2024-06-21
一直持續光顧的餐廳, 之前搬去尖沙咀,現在又重返九龍塘☺️位於浸會大學的一間西餐廳,識途老馬先知好嘢😉餐廳位置距離地鐵站有15分鐘路程. 搭車大約5分鐘就到.今日book咗18:30, 一如以往,唔多客人,大約有4枱客. 主管過嚟招呼,好熱情,友善,笑容滿面👍專業哋介紹食物同優惠. 可能佢認得我,問我有無帶酒,主動提供酒杯. 呢度係免開瓶費㗎👍🤣 上菜前上咗麵包,熱辣辣,好味!食物揀咗煙三文魚凱撒沙律,意式凍肉拼芝士拼盤做開胃菜. 菜新鮮👍拼盤👍主菜點咗印度烤雞,油封鴨脾意大利飯,鴨白湯手打意粉,慢煮鴨胸.印度烤雞好好味少少辣, 油封鴨腿意大利飯,我覺得都唔錯,手打意粉好有gel頭,慢煮鴨胸唔會過熟☺️另外你follow佢嘅ig嘅話會鬆一個伯爵茶布丁,好好味👍埋單每人唔使250蚊,超值😉
埋單每人唔使250蚊,超值😉