(非會員)
我都係第一次上o黎寫食評, 係因為我去左旅遊區食飯, 但係感受唔到旅遊區應有 - 親切態度, 所以扣左少少分.今年想特別少少, 所以揀左哩間餐廳o黎同男朋友慶祝生日. 之前專登book左二樓窗口位.環境方面; 入到去環境唔錯, 而被安排o既位置望風景唔算好, 不過都ok.食品方面; 大致上全部都好好味, 特別係個"凱撒沙律". 我同男朋友都話好好味 服務方面; 1) 我唔可以話全部服務員態度唔好, 係有個瘦瘦地manager & 肥肥地服務員態度唔夠好. 哩度係遊客區, 以佢地兩個o既服務質素, 我感覺唔到親切o既感覺.不過, 講返句公道說話, 雖然佢地比唔到親切o既態度, 但係佢地都唔係無禮貌(不過好似茶餐廳個d, 好似好趕咁).but, 有一個後生o既男服務員個態度真係好nice. 2) 兩個人揀哩種地方慶祝, 唔多唔少都想影下相, 我地見佢地唔係太多客, 就想佢地幫我地影相. 不過, 佢地就好似唔多想, 最後都係影左3張合照.價錢方面; 唔太貴, 值得一試.

食品方面; 大致上全部都好好味, 特別係個"凱撒沙律".
我同男朋友都話好好味

服務方面;

but, 有一個後生o既男服務員個態度真係好nice.

價錢方面; 唔太貴, 值得一試.