2020-03-10 530 瀏覽
#黑芝麻心太軟♠️ 心太軟外皮焗得香脆❤️流心亦非常幼滑平時食嘢鍾意芝麻味嘅人一定會愛死佢🐻甜品師傅喺心太軟同雪糕嘅底部鋪咗層oreo曲奇碎,令到成個甜品嘅層次口感大增💕今次熊小編就配咗朱古力味雪糕🍫入面仲有choco-chip朱古力味濃郁又唔會太膩另外仲有曲奇🍪同芒果味🍋-#夏威夷披薩🍕沿用新鮮番茄製作而成🍅新鮮蕃茄味超級濃郁!!! 所以會係偏酸帶甜仲隱約見到新鮮蕃茄裏頭嘅籽🍅🍅 仲有切片嘅菠蘿+火腿+經烘焗既車厘茄令原本好普通而且一定唔會叫嘅夏威夷pizza變得yummy yummy😋-#明太子雞翼🐓🐔 外皮煎至金黃色,而且望落脹卜卜已經知道入面非常肥美同多餡料🐣結果冇令我失望 好多明太子呀!!💡☀️👶🏻講完🤣🤣🤣-#雜莓果昔🍓Mixed Berries Smoothie用左草莓、藍莓同紅莓🍓🍇🍒飲落食到好多莓果嘅籽,相信係新鮮即製!不過就稍微有d太甜🙈可能為左中和d莓類本身既酸所以重手左dd不過嗜甜人士就無問題啦😋😋Btw佢d Cream既細紋好靚🤣(🐻睇開小熊來了既人都知我特別多廢話✌🏻)-#餐廳環境主要行小清新文青風,牆上貼咗好多唔同嘅森系貼紙,有d QQ小盆栽🌱除咗有街景玻璃窗露
#黑芝麻心太軟

#夏威夷披薩🍕
沿用新鮮番茄製作而成🍅
新鮮蕃茄味超級濃郁!!! 所以會係偏酸帶甜
#明太子雞翼🐓🐔
 外皮煎至金黃色,而且望落脹卜卜
已經知道入面非常肥美同多餡料🐣
結果冇令我失望 好多明太子呀!!💡☀️👶🏻
講完🤣🤣🤣
#雜莓果昔🍓Mixed Berries Smoothie
用左草莓、藍莓同紅莓🍓🍇🍒
飲落食到好多莓果嘅籽,相信係新鮮即製!
不過就稍微有d太甜🙈
可能為左中和d莓類本身既酸所以重手左dd
不過嗜甜人士就無問題啦😋😋
Btw佢d Cream既細紋好靚🤣
(🐻睇開小熊來了既人都知我特別多廢話✌🏻)
#餐廳環境
除咗有街景玻璃窗露台(居然有冷氣)
佢仲有個藤製千秋,可以比你搖搖搖🤣
(講笑咋唔知會唔會斷😛影相好啦)
仲有好多位無限打卡影文青相✨