2024-01-18 51 瀏覽
香港人人人都鍾意食日本嘢, 連我都唔例外工作咁忙, 無時間飛去日本, 最岩就係留係香港食日本野😋今次嚟到銅鑼灣揀咗呢一間勁有日本feel嘅餐廳同老公撐枱腳入到去已經比成個裝修吸引住,真係超靚,同埋簡直係覺得自己去咗日本黑門市場咁😂所有點餐都是用QR code落單的, 嚟之前都有做啲功課見到好多人都有叫甲羅燒, 所以我哋就叫咗一個海膽蟹味噌甲羅燒, 另外再點了刺身, 反卷, 串燒同主食....每樣嘢都好好食, 我自己就最鍾意格羅燒,極上大漁貝燒👍👍味道岩岩好, 而且燒得岩岩好, 我同老公都好鍾意至於主食方面, 黑門三文魚加洲反卷份量又足料又正✨另外海膽櫻花蝦海鮮炒飯, 勁多海鮮, 啖啖都食到魷魚同櫻花蝦, 海膽份量都算多不過2個人始終胃口有限, 下次叫埋一大班fd 食就最岩, 可以叫多幾款野食😂整體都好好味, 另外, 店員都好好, 加茶都加得好密, 推介!!!
香港人人人都鍾意食日本嘢, 連我都唔例外
工作咁忙, 無時間飛去日本, 最岩就係留係香港食日本野😋
今次嚟到銅鑼灣揀咗呢一間勁有日本feel嘅餐廳同老公撐枱腳

海膽蟹味噌甲羅燒