Camping 是我一直想嘗試但總無縁一試的, 在鬧市中感受一下草坪地、掛著漫天小燈泡, 野火營幕下舒服地享用晚餐, 借意感受露營帶來的樂趣, 應該更適合我這種行動力低的懶人! 只要用手機掃二維碼就可以落單喇!🫰🏻今次同fd揀咗賞月set 💰688+1成個套餐可以試哂以下:包括三選一嘅 燒肉 /壽喜燒/涮涮鍋 以及刺身,轉需要另加💰68~賞月跟5點、前菜、炸物、各種野菜、十勝豚肉雞肉、宮崎和牛👍🏻好豐富 🥩 和牛方面極力推介宮崎頂級肉眼、西冷及特選極上和牛之京都姬牛‼️ 和牛牛油脂均勻,色澤鮮艷,入口油脂香味十足。而黑豚肉及雞肉肉味濃郁,尤其是雞肉特別嫩滑。餐廳燒肉的食物種類選擇多,有牛肉、豬肉和雞肉選擇,包括壽喜燒風和牛、美國牛小排、厚切牛舌、牛舌塩蔥包、沖繩煙黑豚、黑豚梅花肉、赤雞上腿肉等。刺身方面有的三文魚、吞拿魚、八爪魚、甜蝦、馬刀貝、鯛魚,刺身新鮮肥美🤤餐廳還有供應各款日式料理,有蒲燒鰻魚配玉子燒、蒜片牛柳粒、泡菜黑豚腩肉、味噌煮和牛筋等,好惹味。露營生活 Camp Life 📍銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場4樓

🫰🏻今次同fd揀咗賞月set 💰688+1

2089 瀏覽