2021-04-18
無得去日本🇯🇵不如食番碗拉麵仲要係粉紅色嫁🍜豚王10周年紀念櫻祭推出左好多款櫻花產品,除左有得食仲有一系列紀念品❗️小妹去到既時候靚靚櫻祭別注版切繪水瓶已經換哂啦😭🌸不過我影左d櫻花比大家睇😆櫻花控拉麵迷Gogogo💃🏻❐ 限定王 櫻祭定食🍜 $138評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯⟰湯底原來加左健康食品之稱既紅菜頭先變左粉紅色好特別❗️一黎到已經有好香既櫻花蝦香味,個面有好多櫻花蝦碎呀🦐而且個樣係同餐牌一模一樣嫁✨⟰ 一飲係清甜味再飲落慢慢有creamy忌廉湯味滲出黎🌸加埋超多既櫻花蝦粉飲落好香口💥越飲味道越creamy,鐘意食辣加少少辣粉仲惹味💦食完無口渴而且飲多幾啖都吾會咸⟰幼麵軟硬適中,有蓮藕配搭幾新鮮爽口,同雞胸肉超嫩口又彈牙🌟❐ 櫻花風味可樂⟰ 第一次見粉紅色可樂好新奇又夢幻個樽好靚好日本🇯🇵⟰飲落真係似可樂有少少花香味口味清新吾算太甜🌟重點係吾似藥水⟰用玻璃樽係特別夠氣好解渴 💨小妹覺得有波子汽水既影子❐ 櫻花水玄信餅配有黑糖糖漿⟰用櫻花碟裝然後裡面都有花嫁🌸⟰食落有d似啫喱不過超彈牙好有口感✨🍚推介指數☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ (10為最高)
❐ 限定王 櫻祭定食🍜 $138
❐ 櫻花水玄信餅配有黑糖糖漿
⟰用櫻花碟裝然後裡面都有花嫁🌸
⟰食落有d似啫喱不過超彈牙好有口感✨
🍚推介指數
☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ (10為最高)