掛住食,忘記影相tim🤪比預訂時間早左上3樓,好多人呀~ 建議大家差不多時間先上去,如果唔係又迫又要等,店員都好快手安排入座ge~和牛任食,無揀錯ga la~ 食完出黎的顧客一邊等lift一邊講返頭先食邊款牛好食。2-3月有優惠,每人$438(已加一),食足90分鐘,平時食放題都好易食剩,今次每款牛4件咁叫,試哂咁多款再叫鍾意食的部位,order 完2分鐘左右就到,店員friendly, 好快手,所以又是滿足的一餐。送的海鮮燒物拼盤,好值得食,同枱有人唔太好海鮮,都覺得好食~ 推介蟹蓋&鮑魚和牛,個人鐘意食牛三角,其他部位其實都好相似,嗯...係口感的分別。都有試其他燒肉,主要食牛舌,朋友有encore ga~粟米控,食左好多好多粟米😂
掛住食,忘記影相tim🤪

(送)海鮮燒物拼盤

粟米控,食左好多好多粟米😂

(送)海鮮燒物拼盤