6:15來到,8點交臺~ 整體來講食物質素同價錢都成正比,但係用餐時候覺得有d 匆忙啦,尤其係員工會周不時走過來收碟(過分頻繁地),未食完(仲有一舊)已經好快速咁問我地仲要唔要,然後就火速玲埋d 餐具... 令到我地食嘅時候都感覺有d 壓力差唔多8點嘅時候更加係見到我地食完最後一舊火速衝過來收碟 記得食左咁耐已經比人問‘仲要唔要’左4次以上!!不過員工都非常有禮,只不過希望唔好無形中令食客感到被催促~45蚊~好清甜,椰青水食飲完之後我地將啲肉食埋!哈哈!HkD68 per person 我哋只係叫咗一碗去試下呢個冬蔭功嘅味道~飲落去唔算辣 有少少椰奶嘅味道~入面嘅材料有蝦秀珍菇蕃茄 等等~幾開胃!呢個椰漿嘅味道非常之濃!西米好煙靭😍😍😍入面有少量粟米呢個酥皮幾正,一層一層唔會一舊粉,外皮酥脆,熱辣辣,點埋啲咖哩汁一齊食一流!同埋啲雞肉都幾嫩滑😍😍😍 咖喱汁有幾重嘅椰汁味唔會好辣~之後外加左一個roti,因為真心唔錯~即叫即做!呢個蝦非常之新鮮又夠厚肉 點埋嗰個汁簡直冇得頂!最中意上面嘅辣椒同埋個汁!金邊粉非常之煙un! 上面有幾隻大蝦😘😘😘 炒得酸酸甜甜 唔會油膩 唔會好重口味 味道啱
6:15來到,8點交臺~ 整體來講食物質素同價錢都成正比
差唔多8點嘅時候更加係見到我地食完最後一舊火速衝過來收碟
45蚊~好清甜,椰青水食飲完之後我地將啲肉食埋!哈哈!
tom yum soup
coconut milk sago pudding
呢個椰漿嘅味道非常之濃!西米好煙靭😍😍😍入面有少量粟米
curry chicken with roti
thai raw shrimps
pad thai
金邊粉非常之煙un! 上面有幾隻大蝦😘😘😘 炒得酸酸甜甜 唔會油膩 唔會好重口味 味道啱啱好
thai grilled beef
呢個牛扒大約6,7成熟左右裏面有好多肉汁唔會 煙韌,用生菜包住,點埋佢幾醬汁,都幾juicy!
rice paper rolls
呢個米紙卷嘅外皮好煙un,裏面有蘿蔔青瓜米粉,點咗佢嘅甜酸醬汁,用生菜包住嚟食都幾清新
2016-09-11
tom yum soup