2019-05-23 738 瀏覽
好多人黎到都叫雞煲,其實烤魚仲好味。隔離枱見到我地條魚,都即刻話下次黎要試烤魚。BB辣已經好勁,各位美食家自己衡量辣度。上菜速度快,配料就真係落單幾多上幾多,唔會亂咁執,美食家們唔好嘥野呀。萬家烤魚,盤上已經煮熟,店家再即時淋上湯汁,全魚一條,份量十足,肉質彈牙,跟盤上既配料有豬紅、豬皮、芽菜,魚骨好少啖啖肉,食曬魚魚後,直接用鐵盤打邊爐,個湯非常惹味,全程冇點過醬都夠曬味,不過都有叫一個“奇味醬”試試看,個人覺得似豆瓣海皇醬。店家都有小食供應,其中一款係“尖椒皮蛋”,上菜賣相好好,冇紅油伴碟,份量好足,略重口味,不過唔會太辣,怕辣朋友仔都可以試。依到仲有另外單售既火鍋料,有“安格斯肥牛”,真心好食,牛味十足,脂肪比幾好,食得出脂肪香味,薄切厚度恰好,快熟之外,又有口感,如果想食豪d,可以考慮下。仲有“廣島蠔”,都幾肥美。“魚肚”份量幾多,要有心理準備,煮熟幾淋,都有類似花膠口感。講返任食果邊既配料,“響鈴”最勁,唔知邊到攞貨,質地好脆身,好食既,唔係普通野。“脆骨腩”都唔錯,切成四四方方,去骨,有脂肪,幾滑。另外,炸魚皮、菇類、娃娃菜都有水準,吸收湯汁後非常重口味haha。豆腐件就普

講返任食果邊既配料,“響鈴”最勁,唔知邊到攞貨,質地好脆身,好食既,唔係普通野。“脆骨腩”都唔錯,切成四四方方,去骨,有脂肪,幾滑。另外,炸魚皮、菇類、娃娃菜都有水準,吸收湯汁後非常重口味haha。豆腐件就普通左少少。

飲品有汽水紙包野,飯後重有得order雪米糍。