餐廳: 馬記牛什粉麵
資訊:

2024-08-18 200 瀏覽
原來有好幾年冇幫襯,開張初期有食過幾次,鍾意佢地牛腩有得揀部位,但福安位置唔方便,之後就再冇去了。剛剛搬番馬鞍山,廚房又未執好,同兩個仔沿住海濱,行咗去馬記午餐。舖仔細五張枱,餐牌比以前多了很多款式,有飯有咸雞又蠔仔粥⋯晚餐仲有餸叫𠻹!利害利害👍🏼👍🏼哥哥叫了肥牛麵,細佬就滷水鵝麵,我就牛腩河加腐乳通。牛腩河俾咗D蘿蔔,滷水鵝麵鵝係另上嘅,食物普普通通,不過老闆就好細心,見我哋坐近門口,特登俾兩把風扇仔我哋,話驚我哋熱喎。是日消費:牛腩河+飲品+腐乳通菜$51肥麵+飲品$36 滷水鵝麵+飲品$52 共$139

是日消費:
牛腩河+飲品+腐乳通菜$51