2024-05-25 75 瀏覽
最近日式月見和牛漢堡飯咁hit,我哋就冇時間去排隊,見炑八都推出咗類似嘅,就去試吓,韓式月見漢堡都好好食呀,當然唔少得佢其他燒肉🌟月見芝士和牛漢堡套餐和牛漢堡好厚身好多肉汁,連埋半熟蛋汁、芝士同泡菜一齊撈飯,喺韓式傳統上加上新意,令人回味無窮!🌟牛肋骨醬油牛肋骨係炑八嘅名物,大大條牛肋肉燒完兩邊再剪開,啖啖肉又爆曬肉汁,仲好香醬油味添🌟加配套餐可以用優惠價加配幾款肉類:蔥蒜牛五花油脂十足,牛油混和蔥蒜汁齒頰留香;豬肋肉唔會太肥,肉質有咬口;蔥蒜雞腿肉好滑,雞皮燒到乾身而腿肉仲係好嫩滑多汁🌟飲品燒肉一般俾人感覺比較肥膩,一人一杯水果茶就啱晒!手打鮮橙茶同士多啤梨果茶都係酸酸甜甜,夠晒冰涼

🌟月見芝士和牛漢堡套餐

🌟牛肋骨