2022-01-20 118 瀏覽
【Smile Yogurt & Dessert Bar】係我最鍾意嘅乳酪雪糕專門店,佢推出超過10款嘅杯裝輕盈而且健康嘅Frozen Yogurt: Vanila Sky, Banana Split, The Garden, Wild Summer, Mango Fever, etc。而家仲期間限定推出Your Vitalin C ✨Fruity Fruity 人氣之選!🤩乳酪奶酸味香濃,用料豐富,有蜜瓜、藍莓、芒果、士多啤梨羅勒雪葩,特別加入柚子汁,甜甜酸酸,更加Fresh同開胃,令成個感覺昇華咗除咗高質嘅乳酪雪糕,Smile 仲係一間餅店,售賣各式各樣精緻嘅蛋糕,賣相討好,顏色清新而鮮艷,打卡一流!呢啲細細地嘅蛋糕就最適合情侶2個食!

Fruity Fruity
人氣之選!🤩