2023-02-09
今日經過見到呢間串燒店,餐廳入面食客好多,全院滿座‼️今日係平日都咁受歡迎,真的很誇張😱朋友又話想試吓😂睇落好吸引。記得要掃門口QR code取票等位….食物種類繁多🤩有不同嘅蔬菜、肉類、海鮮、四川小食同甜品選擇,真係花多眼亂🫣餐廳最近新增了比較特別嘅串燒「紫薯召皮」是全港首創‼️♡紫薯召皮呢款串燒第一次聽😂原來佢哋喺香港首推呢款串燒🤩紫薯召皮口感煙煙韌韌,食落好像糯米皮,內裏包住木耳、蒜蓉、香腸,層次非常豐富,必食推介‼️♡直男肥腸~肥瘦適中,外脆內軟,而且好入味😋♡ 粒粒粟米串(10串)~將粟米一粒粒穿咗竹籤上,口感脆卜卜。♡猛男猪頭肉~大大舊、燒得香脆。♡蒜蓉大茄子~大茄子🍆灑上孜然粉,辣椒粒及香蔥,十分惹味‼️我哋瘋狂點了好多不同種類嘅串燒😂衰佬五花肉、炊燒肥牛串、惹味燒雞皮、青椒蝦滑、渣甸坊召皮、經典台灣腸、錫紙娃娃菜、薄切燒牛舌、鹽燒一口牛…最後點埋甜品,盲盒冰粉只需$1😱碗,全餐飯埋單都係五佰有找,好低食 ‼️
♡紫薯召皮
♡直男肥腸~肥瘦適中,外脆內軟,而且好入味😋
♡猛男猪頭肉~大大舊、燒得香脆。