🙌🏻今日同大家介紹一間搵銅鑼灣嘅樓上鋪燒肉,🥩佢哋主打燒肉放題,舖頭裝修放咗好多動漫元素。✨食物選擇好多之餘,質素亦都唔錯,🥰啱晒各位大胃王同埋大家成班人一齊去聚會。.🐷精選熊本放題+澳洲和牛放題 👅8/10$298+$38 .✨落單好方便,用返舖頭提供嘅iPad 揀自己想食嘅嘢就可以。🥰 一份嘅嘢食你都唔會好多,可以兩塊兩塊咁樣叫,🤣咁就可以試多啲唔同嘅嘢食。🐮牛肉方面,我哋推薦和牛肩胛同埋和牛封門柳。🐷 豬肉嘅話北海道嘅日本豚柳都相當唔錯,燒完之後油香味十足。🙌🏻除咗最普通嘅豬肉牛肉,🥳佢哋好特別嘅仲埋牛小腸,同埋牛大腸。👍🏻呢兩樣喺香港都比較少見,口感同埋味道都非常唔錯。✨熟食嘅選擇亦都好多,💕芝士年糕、炸蝦、燒菠蘿同埋布朗尼都推薦大家可以一試。
🐷精選熊本放題+澳洲和牛放題 👅8/10$298+$38