2023-03-05
深水埗區真係美食天堂😍😍愛吃辣嘅我嚟到長沙灣麻辣小食,魚煲雞煲,米線,應有盡有今日就嚟食佢個麻辣魚煲,仲有酸辣,清湯雞煲魚煲仲有套餐,二人餐仲有小食飲品都幾抵麻辣中辣魚煲,仲會配一款配菜,我地揀了薯粉而魚煲嘅配料都好多,有木耳,豬皮,薯仔,豆卜。一條鱸魚兩份食都好足夠,好大條仲好厚肉食得辣嘅朋友,建議中辣以上,本身唔係食得好辣,但係都覺得唔太辣配料吸入湯汁再配埋飯,食到停唔到口,仲想加多碗飯啖啖魚肉,好肥美魚肉比較實肉唔會一夾就散,炸過外皮,使更香口真係唔夠飽嘅話,薯粉真係唔可以少又麻又辣嘅感覺,飽肚得嚟又好開胃仲有佢哋自製嘅辣椒油,勁香勁辣感覺可以當一道餸,食食吓都食了5,6匙10分我會比7分,味道係可以的,配菜第一款少咗啲,但魚夠大條,仲啖啖魚肉好滿足店內仲有好多小食,就算唔食魚煲雞煲都可以食米線,好多選擇
麻辣小食,魚煲雞煲,米線,應有盡有
今日就嚟食佢個麻辣魚煲,仲有酸辣,清湯
雞煲魚煲仲有套餐,二人餐仲有小食飲品都幾抵