2022-11-23 27 瀏覽
小店位於長沙灣住宅區內街, 平日好多街坊幫襯, 朋友住在附近就帶咗我來試下, 價錢親民食物質素唔錯, 實為平靚正之選先嚟咗小食韓式炸餃子同埋炸流心芝士條餃子夠晒大隻足有四吋長, 入面有蔬菜同肉碎, 炸得外皮夠脆, 咬開裏面爆汁唔會乾憎憎, 而流心芝士條咬開有拉絲效果, 軟糯酥脆, 必叫之選韓式牛肉炒粉絲配料有薄切牛肉同大量椰菜及蘿蔔絲加埋粉絲一齊炒, 食落口感清新爽脆而粉絲亦夠煙韌彈牙, 就算女士想keep fit, 呢味絕對啱食五花腩炸醬麵單睇顏色同賣相已經好吸引, 上面薯仔粒, 蘿蔔粒同埋青瓜絲做配料, 麵條同汁醬撈勻後夠晒入味, 大大碗好抵食飲品就叫左凍蜂蜜柚子茶同埋凍白桃茉莉花茶, 兩款都唔會太甜, 味道啱啱好
價錢親民食物質素唔錯, 實為平靚正之選

先嚟咗小食韓式炸餃子
同埋炸流心芝士條