2024-07-05 315 瀏覽
放長假就想去遠啲地方郊遊下, 趁連放3日公眾假期, 我哋去咗⭐️Ruby Tuesday⭐️食個lunch開心下🫶🏻搭屯馬線係屯門站落車, 行去屯門時代廣場大約10-15分鐘, 非常方便! 呢間Ruby Tuesday地方闊落, 帶位姐姐好好人安排咗我哋坐卡位👍🏻 小朋友仲有顏色筆可以玩遊戲紙上嘅小遊戲同填顏色, 咁就唔怕Adrian會悶親👍🏻頭盤我哋叫咗招牌Crab Cake, 主菜叫咗Adrian至愛嘅牛扒, 意粉叫咗Truffle汁煮青口意粉, 全部都好好味👍🏻 媽媽推介Crab Cake, 因為真係足料, 一切開就係滿滿嘅蟹肉, 心心眼啊😍 呢排天氣咁熱, 梗係要嗌埋Milk Shake透心涼一下🫰🏻 我哋叫咗Popcorn同Tiramisu Milk Shake, 兩個都好好味👍🏻食完飯哥哥姐姐仲送咗個氣球俾Adrian, 又可以去扭蛋, 佢真係超級開心, 開心到要喺度扮鬼扮馬跳開心舞😂 仲話下次都要再嚟, 等我哋下次都約埋朋友仔一齊再嚟先🫶🏻