2023-09-25 262 瀏覽
-「我們有很多機會可以去旅行✈️,但是狗狗🐶只有我們」 香港都有很多狗狗🐶friendly的咖啡店,會在這幾天發掘一下。啡底偏nutty,所以今次我選擇奶啡。☕️☕️Cappuccino 好可愛嘅草泥馬🦙🦙🦙,好喝咖啡未必有拉花,但拉花美的咖啡起碼奶泡打得好,mixing 融合得好先會做到。☕️Dirty分層做得好,奶甜但係唔會搶晒啡味。Brunch Set (Mon- Fri 9:30-14:00)📸首先擺盤好靚,食物質素都唔錯👍🏻🍝明太子醬溫泉蛋蟹肉意粉意粉煮得軟硬適中,都有足夠嘅蟹肉同蟹子,溫泉蛋配上明太子醬汁,每一啖都可以食到明太子配意粉的美味,醬汁唔會太過鹹,調味整體可以。🥗煙三文魚牛油果石榴甘筍薑汁沙律呢個不需要烹調技巧,食材都尚算新鮮,不過我自己麻麻哋甘筍薑汁。狗狗可以坐梳化 🛋️ 陪伴一齊食嘢,當日都見到幾隻可愛嘅狗狗。🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶
「我們有很多機會可以去旅行✈️,但是狗狗🐶只有我們」

啡底偏nutty,所以今次我選擇奶啡。☕️

☕️Cappuccino

☕️Dirty
分層做得好,奶甜但係唔會搶晒啡味。

📸首先擺盤好靚,食物質素都唔錯👍🏻

🍝明太子醬溫泉蛋蟹肉意粉

🥗煙三文魚牛油果石榴甘筍薑汁沙律