2012-01-02 10 瀏覽
第一次接觸Yorkshire Pudding係喺灣仔既Delaney,覺得好特別, 麵包唔似麵包, pudding唔似pudding, 但係配埋d汁幾好味. 知道有間以Yorkshire Pudding 做招牌所以走去試一試. Pudding本身冇Delaney做得咁出色, 一來淋晒, 二來d汁配合起上黎好似冇咁出色, 唔知係咪上次第一次食所以先入為主. 反而係燒牛肉勁正, 肉汁多而且鮮味, 肉本身又嫰滑, 極之出色! 另一個British Fry Up, 即係咩都有既continental breakfast, 味道不俗, 多士燶得恰到好處, 其它就冇咩特別. 飲完一pint Leffe, 飲飽食醉, 開開心心享受一日假期.

2012-01-01
2 分鐘 (堂食)