2016-10-18 4957 瀏覽
前幾日收工同班同事去左CWB呢一間BAR AND RESTAURANT到飲下啤酒食下野咁不過呢到真係唔係正常人會搵到佢雖然係地舖 但係佢係希雲街既最入前面仲有好多牌遮住個照牌所以真係正常人 唔經宣傳 真係搵唔到呀以點解我會搵到 都係因為朋友介紹黎呢間BAR都飲下野因為佢絕對係一間鬧市中帶點寧靜成間餐廳既面積唔大 大概只係容納到10~15人左右所以只係適合3~4個同事一齊黎 傾下心事成堆同事既話 我諗都係唱K岩D啦因為佢座位唔多 所以大概7~8點左右已經有8點FULL啦我同同事都係飲酒多所以靜係叫左少少野食食下份量不太多之後我地就叫左呢兩個野食啦第一個係帶子刺身平時都係係D 西式餐廳先會食到帶子刺身而且價錢都唔平睇MENU既時候 竟然發生到呢間BAR竟然有帶子刺身真係好正啊不過呢到個D就薄切D不過我就覺得調味個到可以改善下 食落去 味道偏啖另外 我地就叫左個龍蝦包同以往食過既龍蝦包大同小異不過呢個龍蝦包好似係平時食到既扒包切開左一半再放D龍蝦肉同醬汁咁不過味道都唔錯既 不過不失啦最好味既我反而覺得係D 薯條 有黑松露醬 味道真係好夾同好濃!

之後我地就叫左呢兩個野食啦
2016-10-02