2024-07-17
同Lisboy影完學生相就來到呢度食個靚晚餐😋估唔到呢間隱世西餐廳平日都好多人要BOOK位,等到8:15pm好彩有最後一張檯俾我地🥰等待期間,店員服務仲好好,俾咗個Tray我哋放袋😋🍽️ 脆皮德國咸豬手配酸椰菜(蜜糖黑椒汁)好掛住脆卜卜豬手🍖見到呢間餐廳好多人都叫呢個脆卜卜豬手就即Order呢款主菜,上檯好大份3個人都食唔晒,切好晒俾大家分享,最特別係啲豬皮脆得來唔會太硬脆叫唔開,仲有大量肉汁添,有啲肉連皮再加肉汁,Lisboy都嘗試兩塊😋正!🍽️ 意式水牛芝士薄餅依家Lisboy已學識Pizza🍕呢個字,帶佢出街食Pizza就好開心!今次叫咗個水牛芝士薄餅,即叫即整手工pizza😋夠晒鬆脆!芝士味濃!🍽️ 意式肉醬寬帶麵Pasta都係Lisboy最愛嘅詞語,每次出街食Pasta,我地都會用熱水滾一滾先俾佢食,佢每次都食得好滋味😋事實呢個肉醬寬帶麵番茄醬濃,仲有量肉碎,好味道🤤差啲唔記得講Lisboy食個黑糖包食到停唔到口,仲自己靜雞雞點啲牛油🧈食😋
🍽️ 脆皮德國咸豬手配酸椰菜(蜜糖黑椒汁)
🍽️ 意式水牛芝士薄餅
🍽️ 意式肉醬寬帶麵