2005-11-15 1 瀏覽
門口幾隱敝, 隨時行過隴都唔知!!麵包籃有四款, 平時最唔鍾意既餅乾條反而最好味, 好香牛油味, 其他包唔夠熱同鬆軟!!叫左兩個main course:1.鵝肝pasta –兩大塊鵝肝鋪面, 雖然未煎到外脆內軟, 但係都幾香兼無渣, pasta係類似意大利雲吞皮既扁麵, 質地比較厚, 自己鍾意薄身多d, 香草白汁好得!!2.肉眼扒–好香既炭燒味, 肉味濃, 絕對岩我”食肉獸”口味!!另加兩個甜品:1.tiramisu –無酒味, 唔夠軟!!2.拿破輪–餐\牌無, 可能唔係成日有, 係waitress介紹!! 本身唔嗜拿破輪, 不過呢度既拿破輪係我食過覺得最好味, 覺得好過amigo, 或者係我鍾意夾cream多過生果既關係!! 層與層之間唔係夾生果, 係夾住好香既cream+牛油, 酥皮又好鬆脆, 不過比較creamy, 可能會覺得”流”!!員工香港人, 識講廣東話親切好多!! Serve我地個waitress好醒目, 唔使講都知我地share食, 上菜自動俾碟仔我地, 將食物放中間!! 上甜品仲醒, 一隻大碟放晒兩味, 洗少隻, haha…. 我見隔離”老外”嗰枱唔係咁serve架!
門口幾隱敝, 隨時行過隴都唔知!!
叫左兩個main course:
另加兩個甜品:
1.tiramisu –無酒味, 唔夠軟!!
員工香港人, 識講廣東話親切好多!! Serve我地個waitress好醒目, 唔使講都知我地share食, 上菜自動俾碟仔我地, 將食物放中間!! 上甜品仲醒, 一隻大碟放晒兩味, 洗少隻, haha…. 我見隔離”老外”嗰枱唔係咁serve架!!