2021-10-23
經過筲箕灣 見到呢間集合哂雞煲🐓刺身🍣海鮮🦪火鍋🍲嘅任食放題 就入去試一試!雞煲海鮮放題套餐 【美國SRF黑毛和牛】 (hkd288) 加hkd38仲有刺身任食(∗ᵕ̴᷄◡ᵕ̴᷅∗)՞一開始店員會呈上雞煲🐓 本來以為呢間專做火鍋嘅餐廳 雞煲質素應該會一般 點知又幾好食 每塊雞件都好入味好濃郁 而且份量都唔少 肉質嫩滑~ 而刺身質素都正常🍣 食得出係新鮮 呢個價錢黎講cp值超高!至於重點嘅火鍋🍲 湯底一共有5款 我就點左花膠胡椒豬肚湯🧂同埋姫松茸益菌鍋🍄 特別推介前者 胡椒豬肚味好突出好香 亦都有幾塊花膠~ 配料方面 店員好快就呈上一盤勁豐富嘅海鮮拼盤(ؑ⸍⸍ᵕؑ̇⸍⸍)◞ 有青口🦪 鮑魚 帶子 海蝦🍤 蜆🐚 非常吸睛✨ 新鮮得黎份量都好大!另外和牛好重牛肉味 質素正常 仲有好多其他配料 保證吃到飽( •⌄• ू )✧總括而言 雞煲同埋海鮮拼盤都有驚喜 係一間性價比高嘅放題🤍
總括而言 雞煲同埋海鮮拼盤都有驚喜 係一間性價比高嘅放題🤍