2023-08-01 468 瀏覽
本身諗住求其食下,估唔到比我搵到間勁好食既嘢!裝修就冇乜特別,都有戶外同戶內區域,任君選擇🔹麻辣雞煲叫左中麻小辣,個程度啱啱好!只有微微既辣味,但仍有麻帶黎既刺激😍雞肉好入味好滑,半隻夠曬兩個人食。當食完雞就會加湯打邊爐,加完湯個湯底都好夠味,而且我地叫左多洋蔥,湯底超級甜,唔似其他雞煲加完湯打邊爐完全唔掂😂之後仲叫左其他配料,加拿大特級牛肩肉超大碟,響鈴、菜都好大份新鮮🔹串燒呢度既串燒燒得勁好!外皮焦香,加上孜然粉同辣椒粉好香好好食!叫左四串都好正燒牛柳粒-好juicy燒牛舌-又厚又彈牙燒雞腎-燒到有脆邊既燒白鱔-三大串,新鮮啖啖肉🔹燒聖子皇$90有兩大條,其實都幾抵,呢度既海鮮都幾新鮮,仲食到鮮甜味,加上惹味既蒜蓉,超好食

🔹麻辣雞煲

🔹串燒
燒牛柳粒-好juicy
燒牛舌-又厚又彈牙
燒雞腎-燒到有脆邊既
燒白鱔-三大串,新鮮啖啖肉

🔹燒聖子皇