2020-02-23
星期六晚最適合就去開心下 食餐好 今次搵左間雞煲連韓燒嘅舖頭 夠晒豐富 一入去就覺得好寬敞 唔會同隔離枱逼埋一齊 啲staff 仲好熱情同有禮貌招呼我哋同食客係我地坐低之後就介紹有咩選擇 我地就揀左BB辣雞煲 雞煲到左之後就有staff 幫我地睇住同搞下佢 一打開個雞煲就覺得好香 食落啲雞仲好嫩滑 連雞胸肉都滑 仲好入味 BB辣度岩岩好 好岩我地唔太食得辣嘅人 食完雞就自己拎湯同食材打邊爐 啲食材都係放係出面自己去拎 食幾多拎幾多 唔怕浪費 特別佢有一啲海鮮類 青口蝦個啲 用冰底墊住 唔怕變壞 其他都係平時常見個啲 肥牛 丸 腸仔 菜等等 而韓燒類嘅食材都好多 唔同部分嘅牛 雞翼 串燒個啲啦 燒起上黎我覺得牛舌係幾出色 好快就會燒好 而且好有牛味 又夠淋身 仲有多春魚都好好味 食上黎唔會有腥味同埋好多春 打邊爐啲食材都好鮮味 肥牛 唔會太過肥 淥完上黎仲係好完整仲夠牛味 下次黎可以唔食雞煲直接嗌佢啲湯底打邊爐 都好吸引 另外佢仲有啲小食可以拎 薯角呀 手拍青瓜個啲 可以過下口引~甜品係另一個胃 哈哈 有好多蛋糕仔同雪糕
甜品係另一個胃 哈哈 有好多蛋糕仔同雪糕