2024-10-16
今次嚟到元朗食無限時任食火鍋🍲 熊本牛鍋都推出左好多優惠, 睇清楚先去食就最抵😼:1.打卡送免費海鮮🔔 只需要like, share 同埋 comment 就可以換領‼️每日數量有限 送完即止 提早預約將會優先安排‼️2.$278黃牌套餐/$308澳洲和牛套餐 快閃優惠 二人同行一人半價!3.星期日至四 110cm以下小童免費🫵🏻4. 🧡期間限定🧡$338任食牛頸脊大閘蟹套餐 -<和風雞煲🐔>雞肉好嫩唔會好柴 同埋啲雞肉都大大舊唔會大部分都係骨 幾足料😼 個醬汁出奇地好食 幾開胃惹味🤪-<蒸海鮮🦞>有蠔🦪,扇貝,蝦🦐,鮑魚,蚌 size都正常而我地就覺得蠔🦪最出色 好鮮甜同埋都算大😆 海鮮上面都有好多蒜同埋辣椒🌶️做調味 好食~-<邊爐🫕>有唔同種類嘅牛肉 例如牛頸脊、牛肩胛等等 牛味濃幾高質 唔會好多肥膏或者食到好膩 而配菜係自助形式 有唔同丸類、面、菜等等 甜品有雪糕,泡芙, 木糠布甸… 野飲仲有冰糖燉雪耳同埋夏枯草 😮 -推薦指數: 🦐🦐🦐性價比指數: 🦐🦐🦐
3.星期日至四 110cm以下小童免費🫵🏻
4. 🧡期間限定🧡$338任食牛頸脊大閘蟹套餐