前排見天氣涼涼地想去打邊爐,係旺角搵到呢間---🌟阿爺八鮮鍋🌟見佢有個河鮮海鮮難煲火鍋放題好吸引,仲可以食2個半鐘,滿足曬火鍋、雞煲,仲要係放題嘅慾望,仲有我最愛食嘅海鮮,勁吸引!而且地點方便,約朋友黎聚會都好方便👍🏻._.🌟/ 2.5小時河鮮海鮮難煲樣樣齊火鍋放題 /🌟波士頓龍蝦 (芝士/椒鹽)套餐仲會有波士頓龍蝦,大大隻,可以揀芝士味或椒鹽味,兩隻味都好吸引,我地揀咗椒鹽,炸到勁香脆,啲殼脆到好易咬開,完全係啖啖肉,勁正!食完仲可以再加,好抵食😳·🐥 | 雞煲 | 🐥(泰式酸辣雞煲 /韓式芝土雞煲 /四川麻辣雞煲)之後就到雞煲,雞煲有三口款味揀,我就揀咗四川麻辣,但少辣過過口癮,雞件砌件易食,全部都好入味,惹味得黎又過癮·🦀 | 新鮮河鮮 | 🦀食完雞煲就可以開始食火鍋,有特式湯底可選,火鍋配料選擇多,火鍋放題仲要有海鮮可揀,好抵食👍🏻我哋大愛海鮮,所以大部分都揀咗海鮮,當然打邊爐點少得牛肉,仲點咗啲牛肉同蝦滑✨️·🦐 | 新升級霸王海鮮盤 (嚴選食材 ) | 🦐(越南大虎蝦、澳洲大龍蝦、蘇格蘭聖子、蘇格蘭大元貝、台山奄仔蟹、新鮮鲍魚)呢個海鮮盤係勁新鮮,啲海鮮新鮮到仲識郁架😍奄仔蟹
前排見天氣涼涼地想去打邊爐,係旺角搵到呢間---🌟阿爺八鮮鍋🌟見佢有個河鮮海鮮難煲火鍋放題好吸引,仲可以食2個半鐘,滿足曬火鍋雞煲,仲要係放題嘅慾望,仲有我最愛食嘅海鮮,勁吸引!而且地點方便,約朋友黎聚會都好方便👍🏻
._.
🌟/ 2.5小時河鮮海鮮難煲樣樣齊火鍋放題 /🌟
波士頓龍蝦 (芝士/椒鹽)
🐥 | 雞煲 | 🐥
(泰式酸辣雞煲 /韓式芝土雞煲 /
四川麻辣雞煲
之後就到雞煲雞煲有三口款味揀,我就揀咗四川麻辣,但少辣過過口癮,雞件砌件易食,全部都好入味,惹味得黎又過癮
🦀 | 新鮮河鮮 | 🦀
🦐 | 新升級霸王海鮮盤 (嚴選食材 ) | 🦐
呢個海鮮盤係勁新鮮,啲海鮮新鮮到仲識郁架😍奄仔蟹大隻多肉又多膏,好讚嘅海鮮盤👍🏻
🍲 | 時令燉湯 | 🍲
一黎到仲會有成壺燉湯飲,仲會有火烘住,熱辣辣飲
🧃| +$20 升級任飲 |🧃
食咁多嘢真係好需要飲野,飲品+$20可以升級任飲,落單時點完店員就會拎埋俾你,勁方便
._.