2022-10-16
以前已經有留意呢間雞翼山,今次經過裕民商場就買嚟試吓啦!今次分別叫咗兩個餐,第一個係12件雞翼嘅餐,另外一個就係不要儀態一人餐嘅A餐。12件雞翼+1支飲品($128)呢個餐可以揀三款唔同口味嘅雞翼,我揀咗韓風吉士鹹蛋醬、宮崎南蠻他他同港式避風塘蒜香,重點係佢哋嘅雞翼都係即叫即炸!韓風吉士鹹蛋醬雞翼呢個味都幾特別幾驚喜,因為完全估唔到佢個醬係偏甜嘅,就好似奶皇包入邊嘅餡一樣,鍾意食奶皇包嘅朋友一定唔可以錯過啦!宮崎南蠻他他雞翼呢個醬有啲似酸忌廉嘅味道,香脆嘅雞翼配上呢個醬好夾,會令到你係咁想食!港式避風塘蒜香雞翼呢個味必須推爆!!三款雞翼當中我最鍾意食呢款,佢嘅味道辣辣哋帶蒜香,隔住外賣盒都聞到,極之惹味!而且呢款雞翼面頭仲裹住一啲面包糠同炸蒜粒,口感好脆!不要儀態一人餐-A餐+1支野飲($63)呢個餐有溫泉蛋蘑菇飯,仲配埋三隻玫瑰味嘅雞翼、南蠻蝦多士同埋雞軟骨!佢個飯係用珍珠米,每一粒米都可以比蛋汁包裹!
12件雞翼+1支飲品($128)
韓風吉士鹹蛋醬雞翼
宮崎南蠻他他雞翼
港式避風塘蒜香雞翼
不要儀態一人餐-A餐+1支野飲($63)