餐廳: 星月樓
資訊:

2020-05-20 5769 瀏覽
之前一早打電話黎book 左同婆婆擺壽宴,講好哂食邊個餐,打幾多台麻雀要坐咩位置都定好哂,我地就通知屋企人日期時間地點,正打算去比訂金之際打多次去確認,點知佢話已經比左個場人地!! 有無搞錯呀? 我地一直有用電話wtsapp 聯絡緊! 你一句話無記錄同話比左人就算,我地已經通知哂d 親人、有小朋友又老人家,個個預左果日黎,突然間話無就令我地失哂預算!仲一句唔好意思都無!仲講話人地比左訂先過我地? 話以比訂金優先? 即係有錢同圍數多就大哂?咁你比人落訂時都可以同我地講句掛? 完全唔問就比左成個場人,為左賺錢就無道義,真係祝你生意興隆呀! 之前是常客,而家我地成家都唔會再黎幫襯!諗起都嬲