餐廳: 星浪餐廳
資訊:

(非會員)
2011-01-20 1164 瀏覽
今年女朋友生日,搵左間特別餐廳慶祝,join埋房連晚餐$888+10%, 環境十分好,無敵大海景,又可以聽下浪聲,感覺好舒服..可能係平日,今晚得我地一檯,,咪仲好!!!!可以2人世界食物方面個海鮮湯好味再配蒜茸包一流,主菜我要西冷,肉質嫩滑又大塊,叫咗5成熟,剛剛好....女朋友要份三文魚天使麵幾creamy,我試少少都覺得幾好食.........老闆知道我女朋友生日,就出甜品時插支蠟燭,播埋生日歌.....夠哂貼心食完飯行陣沙灘,上天台露台睇下星星,浪漫一晚.PS:服務態度好好呀,9佰幾蚊有得食同住都覺得低!有機會再來~~~!!!!!!!XD

食完飯行陣沙灘,上天台露台睇下星星,浪漫一晚.

沙灘整字
慶祝紀念