2022-11-29
估唔到位於觀塘巧明街附近有個咁特別樓上餐廳🍽有好多打卡靚位📸最吸引我就係室外帳篷包箱位置⛺️夜晚燈光閃閃🎆🌟好似去咗露營咁🤩仲係一間動物友善餐廳🐶🐕餐廳採用QR code落單📱方便快捷泰式生蝦(8隻) $108食生蝦最緊要係個辣汁,哩度辣汁同平時泰國菜有唔同,餐廳用了青醬汁,望落青色以為唔辣🤭但吃落原來都辣辣地🌶味道唔差喎😋帶子蟹肉南瓜意大利飯 $178哩個要推薦👍因為我比較鐘意意大利飯嘅飯粒係要淋身同多汁,哩度整得唔錯,滿滿蟹子,帶子都大粒,如果蟹肉再多啲就更加好🤭飲品名都夠哂特別戀愛預告 $58調較顏色好靚🦋有碟豆花🌹玫瑰花蜜🏵荔枝汁🍦面上仲有個雪糕球,味道酸酸甜甜幾特別😍紅都面哂 $48裡面有西柚+梳打水🥃西柚味幾濃但味道唔會太過甜甜品 $88哩款(法國直送)檸檬蛋白撻配雲尼拿雪糕,仲係每日限量供應🍦雪糕好香滑,就咁食檸檬撻會比較酸🍋但加埋蛋白味道就中和番哩間餐廳氣氛好好🤩店員友善,今次點嘅食物唔錯🎂如想坐室外帳幕位👍做好預早book定喇
餐廳採用QR code落單📱方便快捷
泰式生蝦(8隻) $108