2021-05-26 61 瀏覽
無踏足青衣城一段時間, 行完街到晚餐時間見門面裝修得幾靚同朋友試下 慶幸時間尚早未有太多客人, 卡位寛闊, 相信遲下放寛限聚令一家人來都會坐得舒適!見好多人推介龍蝦二人餐, 價錢$428又唔算貴一於試下。飲品半價 當然唔好蝕叫返杯!Strawberry ice cream float賣相吸引,味道濃郁 ,vanilla味好香 ,大大杯好抵😇首先黎個龍蝦湯先,味道濃郁唔會咸, 入面有龍蝦肉,好想飲多碗 🥺再黎係紅菜頭沙律, 賣相吸引, 平時我唔多喜歡紅菜頭陣青草味, 配搭沙律反而愛上左, 仲有龍蝦鉗,食完略嫌唔夠喉(可能太肚餓啦😆)最期待嘅龍蝦pizza上枱啦, 員工會將龍蝦點火好有趣, 每一塊都有龍蝦肉同濃厚芝士, 9” 同朋友分都七成飽。最後食埋龍蝦意粉, 龍蝦肉好多 , 意粉煮到有口感, Ok喎今餐食物質素同價錢都有驚喜!

• 龍蝦湯