2019-10-03 2381 瀏覽
週末和家人去了銅鑼灣食晚飯,位於金朝陽中心頂層,可以睇曬成個維港景色,非常靚。食物我地前菜叫了 fieid green salad,全素ge salad,上面有d核桃、梅乾之類,仲有水牛芝士,好清新ge一個salad。蟹餅。上面有莎莎醬,牛油果醬同墨西哥辣椒ge thai style 辣醬可以點!好多蟹肉,係可以食到一絲絲咁,我自己就鍾意點牛油果醬。松露pizza,size啱啱好,夠4個人share,上面一片片ge松露,好香,而且pizza ge餅底好正,芝士份量剛剛好,唔會蓋過松露ge香味。仲叫了個海鮮湯,海鮮湯非常濃郁,個湯底用好多海鮮去熬,青口,蝦,帶子等等,好香濃!而且有2塊脆多士配。主菜叫了慢煮三文魚扒,三文魚烹調得啱啱好,好滑,油脂好重,好香三文魚油ge味,好濃郁,除了個三文魚扒,亦都好鍾意距下面鋪ge義粉,個口感好豐富,味道很好。還有12oz ge 肉眼扒,份量夠曬!3成熟,好滑,牛味好濃,完全無法形容!整得啱啱好!好唔錯ge西餐廳,好ge環境,食物又好味!一定會再來。

食物我地前菜叫了

好唔錯ge西餐廳,好ge環境,食物又好味!一定會再來。