2024-06-15 254 瀏覽
放假最好就係約埋一班朋友去打邊爐,有咩好過喺旺角咁方便嘅地點,仲要係任食冇限時打邊爐放題,仲要有唔同牛嘅部位食呢?呢間火鍋店地理位置好,枱同枱之間距離相當合適,無論係三五知己定係一大班朋友嚟食都唔會太過擠迫。有唔同嘅價位嘅set可以選擇,湯底亦都有唔少特色湯底。大家可以按着自己嘅喜好揀。當日就揀咗卜卜蜆清酒湯,湯已經加入咗清酒,另外店員會比一小壺清酒,當覺得唔夠味嘅時候可以自行加入湯底吊味,相當貼心。同其他火鍋放題店一樣,大家可以自行調配唔同嘅醬料,呢度嘅醬料選擇非常之多,而且擺放得相當整齊乾淨。前菜一樣有得揀,但嚟得食火鍋放題,前菜就少食啦。豬牛雞肉就係透過QR code任點嘅,喺自助區一樣有好多蔬菜同埋丸類任拎。呢間火鍋店,最特色嘅係有唔同牛肉嘅部位可以選擇。大家可以點每樣點少少試一試,睇吓喜歡食邊個部位。牛肉質素非常之高,就係睇花紋都已經知道質素唔錯。全部切到薄薄嘅一片,一放落火鍋已經熟晒。即刻食得。食完之後透個QR code再點,店員上菜上肉類嘅速度可以話非常之高,唔使驚要等好耐先有得食。飲品方面,除咗一般嘅茶飲之外,亦都有一啲韓國罐裝飲品同埋啤酒可以拎。當日見到喺自助區亦有一

1961 瀏覽

飲品方面,除咗一般嘅茶飲之外,亦都有一啲韓國罐裝飲品同埋啤酒可以拎。當日見到喺自助區亦有一啲茶包同埋可以裝熱水,如果有啲朋友唔喜歡凍飲嘅話,一樣有養生花茶可以揀。

當日去到全部店員嘅服務態度都非常之好,非常有禮貌。而且相當貼心,食完火鍋之後,都細心問我哋需唔需要甜品,當日嘅甜品係蛋捲。
食完火鍋,有一件小小嘅甜品清一清個口真係非常之圓滿。