2023-12-31 93 瀏覽
同朋友慶祝聖誕,梗係要揀又靚又有氣氛嘅餐廳食晚餐! 朋友們好鐘意打卡所以我哋揀咗星空主題餐廳Staro ,位置喺尖沙咀美麗華商場隔離,好方便,食飽飽可以去行街!西西里紅蝦手工有蛋麵 好有驚喜既蛋麵 ,紅蝦仲大隻過手掌長度, 蝦膏多到要撈埋蛋麵 一齊食,好鮮甜!意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 乳豬皮脆卜卜,肉質嫩滑, 配焦糖蘋果甜甜哋去油膩感,配芥末更加惹味!意大利黑松露牛肝菌水牛芝士手工薄餅pizza皮薄餡靚, 有香噴噴新鮮嘅黑松露味及拉斯芝士, 好適合share食😍Asteroid呢款好靚嘅嘅紫色mocktail 用了接骨木花泥,蝶豆花,薄荷葉,黃瓜,檸檬汁及薑汁! 非常清新,打卡一流🥰提子紅茶 好特別,好香既提子味, 飲落茶味好出無甜👍🏻👍🏻👍🏻星座蛋糕蛋糕除了外型吸引,還附送煙花蠟塊😍😍😍 及可以在碟上寫下祝賀句子🥰 雜莓朱古力慕絲蛋糕唔會太甜, 非常滿足!
西西里紅蝦手工有蛋麵

意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉