2022-05-24 106 瀏覽
♡♡♡📍舍利鮨 (元朗)元朗安寧路38號世宙商場地下6號舖真係不得不說係門口睇起嚟已經有高級嘅感覺🥹🫣😂,成個style都幾日本feel🤩,係暫時未去到日本嘅時候都可以止下癮🤤!覺得成個環境都幾靚,好似360度無死角係咩角度都會睇到師傅嘅手藝😜,成餐晚飯都幾enjoy成個過程🥰🥰~🍽大尾魷肉質口感爽口都幾彈牙,睇落都好通透明亮🤭,而且大尾魷都好厚肉🤤。🍽白蝦白蝦好晶瑩剔透!就咁影出黎都已經好靚😂😻~食落口都幾鮮甜爽口😽。🍽車海老車海老都幾大隻又啖啖肉都幾正🤤🤤~肉質都幾彈牙,蝦味都幾香濃😜。🍽北寄貝刺身口感同鮮度絕對係一流🤩🤩!貝肉又香又鮮甜,真係食完都唔夠喉😽。🍽渡蟹 蟹膏真係超好味好正🤩🤩!勁軟滑又濃郁!同埋都幾有鮮味而且都唔會有腥味🫣,因為食生食既時候就最怕有腥味,呢個無腥味得黎仲食到鮮甜味🤣,真係幾正😆😆~
♡♡♡
📍舍利鮨 (元朗)
元朗安寧路38號世宙商場地下6號舖

🍽大尾魷