2007-07-08 2 瀏覽
為食日子:7月7日~ 晚上約8時為食人數:2隻為食價目:19x 蚊為食餐單:天婦羅蝦卷(共6件)煎餃子(5隻)炸豆腐(2件大件)和風咖哩豬扒飯上到去見到隔離果間日本野要等位, 仲幾多人, 見呢間仲有位, 可以即時入座, 就入去食下,入左去個menu 就好爛, 唔知點解會咁爛, 我地想食d日本野d既野, 唔係太想食d創新野, 個天婦羅蝦卷d飯勁多, 如果唔鐘意多飯既話就唔好叫, 因為食左都飽飽地, 不過d 飯卷得好實, 唔會拎起就散, 同埋d 米真係睇得出好靚, 個餃子就ok, 炸豆腐係mean張相係好似炸得好緊要, 不過其實唔係, 但係幾滑, 唔錯!!個咖哩豬扒飯呢就...唔知係我食咖哩豬扒飯經驗唔夠定係咩, 佢d和風咖哩係幾辣,食左一碗仔已經想飲水, 同埋d 豬扒好似溶左係咖哩度咁, 唔算好好味, 咖哩係見到少少咖哩油係邊邊度, 成碟係好大好大份既, 我諗一個男仔食左都夠飽, d 咖哩汁係好"傑"既,唔會好似一般店舖咁"希" , 算係好足料! 個飯同蝦卷既米一樣好靚, 好晶瑩!講到服務真係好唔錯, 我係一d一路食野一路勁飲水or茶既人, 佢地成日有人refill, 而且d茶唔會太熱
為食日子:7月7日~ 晚上約8時
為食人數:2隻
為食價目:19x 蚊
為食餐單:
天婦羅蝦卷(共6件)
煎餃子(5隻)
炸豆腐(2件大件)
和風咖哩豬扒飯

講到服務真係好唔錯, 我係一d一路食野一路勁飲水or茶既人, 佢地成日有人refill, 而且d茶唔會太熱, 不過就幾暗, 台台都有盞射燈既野照住, 咁好似有d"曬"....