晚帶外籍友人用餐品嚐香港美食~佢話想試多啲唔同嘅中式料理🥢所以就揀咗食上海菜啦!嚟到已見坐滿嘅九成都係外國遊客~個個都食得津津有味添😚👍🏻呢度環境雅緻大氣~服務態度都好友善~我哋是晚嘅用餐體驗都好好🫰🏻🫰🏻.✨雲吞雞 (半隻) $168餐牌寫可四至六位用🤩🤩雖然得兩個人~但朋友好想試~唯有叫少啲其他嘢食😝嚟到成個砂鍋上枱~果然份量好多~店員會細心幫忙分湯及將雞剪開方便我哋食用🫶🏻🫶🏻湯頭雞味濃郁卻清透唔肥膩~湯中除咗有半隻鮮雞~仲加入咗雲吞、金華火腿、菜苗~好味道又暖胃!推薦!!.✨刀切小饅頭 (炸) $32 三件炸得香脆酥口😋😋但又唔會食到人成口油!沾埋甜甜嘅煉奶同食~甜絲絲又夠哂香口!!.✨上海炒飯 $95米飯每粒都均勻滿佈醬汁🤝🏻材料頗豐富~有蝦仁、臘肉、菜粒等~炒得油潤又夠香😚😚.✨加一服務費✨茶芥 $12@位:普洱茶香甘醇~解膩一流!✨餐前小食 $15@碟:炆栗子+花生~好軟腍入味~好食!!
✨雲吞雞 (半隻) $168
✨刀切小饅頭 (炸) $32 三件
✨上海炒飯 $95
✨加一服務費
✨茶芥 $12@位:普洱茶香甘醇~解膩一流!
✨餐前小食 $15@碟:炆栗子+花生~好軟腍入味~好食!!