今日想食好食嘅中菜,於是嚟咗呢間位於屯門,叫做八方庭到食啦!✨ 私房欖角骨。我想講係好好好食🫨🫨🫨 欖角骨整得啱啱好,再加埋啲特製醬汁同埋欖角,超惹味!外層烤到少少脆,金金黃黃,味道帶d微甜,鹹鹹甜甜,咁照開胃!🤠✨ 荔芋油鴨煲。嘩啦啦~~n 年冇食過呢樣嘢,酒樓亦都好少見到呢樣嘢!呢個煲充滿油鴨嘅鴨香,食落去有淡淡的鴨香再加埋芋頭,勁開胃。我feel到可以食超多碗白飯🥰!食完呢個亦都唔會太飽太濟,師傅真係整得好啊😚!俾個like你👍!✨ 椒鹽鮑魚。鮑魚肉質新鮮,唔會太靭。爽口彈牙,再加埋椒鹽,-絕。😝✨ 老壇酸菜魚。賣相勁靚,一上到嚟熱辣辣見到勁多酸菜鋪係魚嘅上面,都已經好想即刻食啦!🤭老壇酸菜魚唔止口感好飽足,仲有帶嚟濃郁嘅酸辣風味,令人食嘅時候食得口水直流🥺🥺✨椒鹽九肚魚。炸得好香脆,炸到連啲骨都軟埋,可以直接食✔️!椒鹽九肚魚,認真一流!送酒小食必叫!⭐️✨豉油皇鵝腸。鵝腸超爽口,一啲都冇怪味!證明師傅準備嘅時候做得好好!配埋豉油王炒,非常惹味,食完一條又一條!超邪惡囉😈!總括嚟講,餐牌種類選擇多,價錢合理,份量大,係一間CP值超高嘅高檔中菜!😎
今日想食好食嘅中菜,於是嚟咗呢間位於屯門,
叫做八方庭到食啦!