首先入座體驗就好差,D店員個個黑口黑面。去到見我一個人指我埋一個bar臺位坐,都無問題。問題係上一手食完d碗碟都未執好就叫我坐埋去。後來我自己穩張吉臺坐仲要唔高興,錠份菜單離我面前。本身都吞左啖氣開始叫野食。叫左一碗黑豉油王撈粗麵加坑腩同埋炸墨魚丸,加杯凍檸茶,然後個服務員講到名係56蚊坑腩面餐+6蚊轉撈面+19蚊轉雙送(得兩粒墨魚丸)然後套餐叫檸茶加兩蚊,所以埋單應該係83蚊,最後竟然收我91蚊。拿住賬單去同收銀講,個阿姐又吾耐煩又講唔清,係我面前按三次計算機,三次都唔一樣價錢,最後開始發脾氣,夾硬話自己已經收少我錢。我嘗試耐心同距解釋都一句唔聼。講真的確係吾差10蚊8蚊,先勿論呢閒餐廳真心係好一般唔好吃吾值呢個錢,你連最基本收錢都收多人就係誠信問題。後來趕時間,都唔想嘈就比左91蚊,但真心好嬲。我希望大家就算想離試錯,都要打醒精神,最好點餐果陣錄音,費事死無對證!
2024-03-07