2024-07-01 32 瀏覽
今日去咗尖沙咀飲茶,見到好多人都推介呢一間新開嘅酒樓坐得又舒服,經濟實惠,性價比高,所以同屋企人你試吓出去尖沙咀飲茶,估唔到真係好有驚喜,裏面真係非常漂亮,而且坐得好書房,環境非常大,而且是服務好好,非常有服務質素,有賓至如歸的感覺,呢度嘅食物都非常好食,我真係好推介佢哋嘅櫻花蝦香煎蘿蔔糕,出面試佢真係食唔到啊,知道卜卜趣,而且仲有櫻花蝦嘅香味,加埋都唔錯,而且佢哋嘅蝦餃王都係非常推介,裏面有萵筍,真係好特別啊,而且裏面有大大嚿鮮蝦,提升左蝦餃嘅口感,而且我哋仲幾多個鮮菠蘿咕嚕肉,賣相好吸引,而且啖啖肉,即叫即整,非常新鮮,唔似出面食嘅咕嚕肉又多骨,而且好多肥豬肉,呢一間酒樓唔會呀,睇得出廚師好有心思,啖啖肉,撈飯真係一流