Hello 大家好,又係我地Hkfunlife小編分享好餐廳既時間啦 實在好耐無去旅行,突然好想食韓燒。今日就搵左呢間韓國韓燒放題餐廳試下。呢間餐廳位於北角和富道20-36號明暉大廈1樓,叫做高麗軒韓國料理。呢間其實係尖沙咀人氣韓燒料理放題高麗軒韓國料理既北角新店。我地到達餐廳後,等幾分鐘便可入座。埋到枱見到餐具清潔,同埋最緊要係抽氣做得好足,唔會煙霧彌漫,環境舒適。坐低之後,店員說明點餐步驟,只要掃一掃QR code就可以落單,方便客人點餐及追加,非常簡單方便。宜家任食放題的價錢,星期一至四成人$268位, 星期五$288位。而每人加$68仲可以升級任食加拿大Prime 雪花牛、3A雪花牛、帆立貝、澳洲新鮮帶子、法式羊架同紅炆牛肋骨等等添,仲會送classic羅拔臣啫喱,而新張期內全單仲有九折優惠。太多野食喇,我地用左10分鐘先諗好要嗌咩。負責樓面工作嘅店員友善好客,而且效率高。點餐後好快就上左韓國小食,跟住就係加拿大Prime 雪花牛,油花均混,燒完後相當香口。呢個澳洲帶子同帆立貝好鮮甜,所以追加左幾次。

呢間其實係尖沙咀人氣韓燒料理放題高麗軒韓國料理既北角新店。

我地到達餐廳後,等幾分鐘便可入座。

加拿大PRIME雪花牛

呢個澳洲帶子同帆立貝好鮮甜,所以追加左幾次。

澳洲帶子,帆立貝
2021-08-05
5 分鐘 (堂食)
加拿大PRIME雪花牛
澳洲帶子,帆立貝