2021-11-07
食厭咗只有炸雞啤酒嘅組合!喺朋友推介下試咗間新餐,有少少西韓fusion,又幾正喎❤️🥢 蜂蜜蒜泥炸雞(4🌟/5) 甜甜嘅炸雞加上惹味嘅蒜香,味道不單一,炸得又脆口,水準之上🤩🥢 芝士秘製炸雞 (3🌟/5) 炸雞不油膩,但味道同預期一樣,雖味道不俗,亦無驚喜!🥢炸軟殼蟹 (3🌟/5) 炸粉薄但又包到成隻軟殼蟹,蟹肉唔梅又有肉同蟹香,一個幾好嘅小食之選!🥢 蒜香雞Pizza (3🌟/5) 特選了新口味,並不是西式常見的沙律or千島醬,而喺有啲和照燒醬相似的pizza,有驚喜又搭配到pizza同雞的組合,但每人一件就差不多了,太多會膩😏🥢海陸雙辣 Pizza (2.5🌟/5) 一般嘅千島海鮮pizza,餅底唔厚,唔會太有飽肚感!🥢漁夫蕃茄燴海鮮(配脆包) 呢個係推介之一,入味嘅蕃茄source 配上唔同海鮮,仲有包可點汁,美中不足喺包唔太脆身,但食落的韌度,有點手工麵包感覺,視乎你喜愛的質感🥰
🥢 蜂蜜蒜泥炸雞(4🌟/5)
🥢 芝士秘製炸雞 (3🌟/5)
炸雞不油膩,但味道同預期一樣,雖味道不俗,亦無驚喜!
🥢炸軟殼蟹 (3🌟/5)
🥢 蒜香雞Pizza (3🌟/5)
🥢海陸雙辣 Pizza (2.5🌟/5)
一般嘅千島海鮮pizza,餅底唔厚,唔會太有飽肚感!
🥢漁夫蕃茄燴海鮮(配脆包)