2011-11-14 8 瀏覽
今日同2位麻吉一齊聚舊,幸好有張比較大的餐桌~擺放食物就方便得多呢!! 職員的服務態度還可以的~ lunch set來來去去都係果幾款,有時覺得悶左d...加上仲加左價tim,感覺上無之前咁抵...不過唔駛加1服務費,始終都食得過的 set lunch 主菜+餐湯+飲品+甜品 $42 南瓜湯依然很香甜,很creamy!!附上杏仁條,添加口感~正呀主菜我揀左 南瓜汁烤雞紅米燴飯但可能個醬汁及餐湯有忌廉的存在,都好快飽...所以我同朋友都係慢慢食....雞肉細細件,一口一件~很愛紅米意大利飯~帶少少QQ的口感!!南瓜味唔算太重~賣相不錯的!!曲奇香蕉雪山蛋糕起碼唔似之前食咁鬼冰凍+硬巴巴~似返蛋糕的質感呀~但吃到中間仍然有點兒冰狀的感覺 始終唔掂呀!!!仍是不改善.....哼飲品方面我揀左菠蘿哈囉哈真係幾好飲,有菠蘿的鮮味所在呢~沙冰似的質感~夏天飲就岩晒,非常涼爽~
收據

set lunch 主菜+餐湯+飲品+甜品 $42
南瓜湯
creamy的南瓜湯
依然很香甜,很creamy!!附上杏仁條,添加口感~正呀

主菜我揀左
南瓜汁烤雞紅米燴飯
南瓜汁烤雞紅米燴飯~很愛紅米

曲奇香蕉雪山蛋糕
質素仍是不太好的曲奇香蕉雪山蛋糕
始終唔掂呀!!!仍是不改善.....哼

飲品方面我揀左
菠蘿哈囉哈
2 分鐘 (堂食)
收據
creamy的南瓜湯