2011-07-07
上星期五(1-7-2011)同男友o係北角起身後,先食個早餐就搬啲o野走,佢話o黎呢間,因為呢間好寬敞同順晒路搭地鐵.o黎到,真係幾闊落,咁o岩有張枱隔離係擺BB凳o既空位,咁我o地將啲o野擺o係o個o度,咪唔使阻住人囉.好,男友發辦買o野食,由於我o地須要體力勞動,所以都加大份早餐,男友買o左煎太陽蛋,煎雞扒,牛油多士,熱奶茶,加$3.00要火腿通粉.另一個就係北海道牛奶炒蛋,炸深海魚柳, 牛油多士,加$3.00要凍奶茶同再加$3.00要炸菜肉絲米.好開餐,我o地撈亂o黎食,北海道牛奶炒蛋炒得嫩同滑,同埋仍有蛋汁,正.太陽蛋亦同樣煎到o岩o岩好,半生熟,好味.雞扒,魚柳同火腿通粉全部都OK冇問題,炸菜肉絲米我就冇食,但最後o既牛油多士好唔掂,全腍o既,咁都叫多士嗎?兩杯茶茶味都夠,但唔夠滑.味道可以畀4.5分
好,男友發辦買o野食,由於我o地須要體力勞動,所以都加大份早餐,男友買o左煎太陽蛋,煎雞扒,牛油多士,熱奶茶,加$3.00要火腿通粉. 另一個就係北海道牛奶炒蛋,炸深海魚柳, 牛油多士,加$3.00要凍奶茶 同再加$3.00要炸菜肉絲米. 好開餐,我o地撈亂o黎食,北海道牛奶炒蛋炒得嫩同滑,同埋仍有蛋汁,正.太陽蛋亦同樣煎到o岩o岩好,半生熟,好味.雞扒,魚柳同火腿通粉全部都OK冇問題,炸菜肉絲米我就冇食,但最後o既牛油多士好唔掂,全腍o既,咁都叫多士嗎?
兩杯茶茶味都夠,但唔夠滑.
味道可以畀4.5分