Chicken Tikka 好香 charcoal 味(上次 New Punjab Club 嗰個我反而覺得有啲 overwhelming 左有變咗吳剛師父食緊碳嘅感覺),雞肉調味得好好,配菜既沙律酸微微可以清吓個味蕾,喺咁多濃味食物入面係好需要架Cheese Garlic naan 香口,加入芝士🧀食落更加鬆軟,但係original 配搭咖喱就冇咁搶fo會比較夾啲~Railway Mutton curry,咖喱羊肉加入紅辣椒、椰子同埋咖哩葉燉煮,食落唔係太辣而且羊肉嫩滑。Masala fries 估唔到薯條都有驚喜,厚身切薯加埋印式香料加持,好惹味食唔停口(但友人表示這個好辣,是日最辣)Coconut Lassi 同埋 Chota Hazry Masala Chai 都好好飲~但飲呢啲冇酒嘢嚟講有啲貴,好似都係飲酒抵啲~啲 staff 都好 friendly 同耐心咁講解各種食物,整體都係一個開心滿意既夜晚。但是日最癲係 ⛈喺香港呢幾日天氣極度不穩定💨橫風橫雨(條裙都比風吹起就嚟襟住個頭)咁上都去食飯,發現間野個廁所竟然係唔係舖頭入面!要經過室內走去商場嗰邊 WHAAAAT!唯有堅持

啲 staff 都好 friendly 同耐心咁講解各種食物,整體都係一個開心滿意既夜晚。但是日最癲係 ⛈喺香港呢幾日天氣極度不穩定💨橫風橫雨(條裙都比風吹起就嚟襟住個頭)咁上都去食飯,發現間野個廁所竟然係唔係舖頭入面!要經過室內走去商場嗰邊 WHAAAAT!唯有堅持唔去廁所囉 lol,下次只可以揀個好天既日子過嚟~
2022-05-13