聽講如果假日要食babacio就要提早book,我今次有上網book定下兩個星期,仲揀咗最早嘅timeslot,少人啲影相都靚啲準時12點去到,果然户外位得好少人坐,而當日都唔太熱,坐户外都舒服 因為太早食唔落太多,所以就嗌咗一個pizza同兩杯飲品,pizza好多款式好多都想試,最後揀咗Crudo,因為有齊我想食嘅材料parma ham。餐廳本來就主打食pizza,真係出色,雖然利申我哋影相都耐所以已經唔係最熱辣辣個陣食,但都好好味!所有配搭得宜,又唔會搶左其他材料嘅味道 飲品味道普通啦,所以都係主打pizza好不得不提就係佢個景,位於大館隔離,景觀都開揚,當日仲要勁好天,同朋友嚟chill一陣都推介

飲品味道普通啦,所以都係主打pizza好