2024-03-14
位於置地廣場45樓,擁有落地玻璃對住無敵維港海景嘅Cardinal Point,最近推出咗 Three Course Brunch Set。整體食物質素唔錯,份量非常多(食到一半已經飽咗),當中覺得main course嘅pizza同beef sandwich較為出色。Cheese Galore Pizza11寸大嘅Pizza,一個人係冇可能食得晒🤣餅底比較薄同脆身,有五種芝士嚟做toppings, 芝士味好濃,當中Burrata Cheese係成個Pizza嘅靈魂🤌🏼 加咗少少濕度,就算食到一半凍咗都唔會覺得dry。Hot Pastrami Sandwich 薄切咸牛肉三文治,咸牛肉份量好多,配埋脆口嘅Ciabatta bread同芝士一齊食,中和返個味道,味道適中,唔會過咸,好食👍🏼$500 three course brunch set + $380/ $680 free flow 到最尾佢個show哂佢啲甜同比你揀,very good presentation *個brunch set over price就緊係㗎啦,不過會有liv DJ, 個vibe同個view都好正
Cheese Galore Pizza
11寸大嘅Pizza,一個人係冇可能食得晒🤣