2017-07-22
話說今天去完西貢行山,搭車到彩虹順便同幾個老死吃餐飯吹吹水,揀左呢間大排擋,我地去街市買左條海魚同聖子加工,我他一行4人6點半到達坐底左,拎左海鮮俾侍應叫佢加工,另外叫左倒牌燒鵝同,召鹽鲜尤,叫左幾支藍妹啤啤佢,開頭一路正常,點知勞氣嘅野開始發生,份燒鵝催左佢3次,侍應都話得得得,冇問題,幫你跟左架喇,等多陣,就快到。 到第5次喇,我地話整左未,有冇跟架,未整要取消,位男侍應先去問廚房,但最尾話賣曬,燒緊,新先出爐,要等20分鐘,大家O曬嘴😱,算我地即管等下,出到來燒鵝係熱,不過干爭爭,D肉又硬,冇乜特別,出面周圍都食倒啦! 再講個聖子,基本蒜容蒸,味道正常,但是廚房完全冇處理乾淨,就蒸俾D客人食,好多沙,一啲都吾認真,食左一半已冇食,隔壁台情況都一樣,佢地買左帶子,都係好多沙,係度向侍應投訴,鬧到佢7彩,其實都吾關侍應事,係廚房問題! 老友話算啦當買個教訓!😡😡😡希望個老闆可以改善一下,海鮮吾係平,吾好浪費食物,建議打算加工嘅朋友真係唸清楚,真係冇下次!